zoek uw accommodatie een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu

Vragen (Klik op de vraag en het antwoord verschijnt).

Wie regelt uw vakantie in Toscane voor u?

Wij zijn Rianne Bouw en Peter Verberkt.
In 2002 verhuisden wij naar Italië en beschikken inmiddels via ons bedrijf Servizissimo (gestart 2006) over jarenlange ervaring in het regelen, reserveren en organiseren van vakanties  in  Italië met als specialisatie Toscane en Umbrië. Zie voor uitgebreide informatie www.servizissimo.com

Op welke manier kan ik gemakkelijk een vakantieaccommodatie vinden?

Er zijn drie mogelijkheden.

1-U klikt op een indicatie op de landkaart op de plek waar u zou willen verblijven: de gegevens van de accommodatie zullen vervolgens verschijnen.
Wilt u meer informatie over deze accommodatie klik dan op “Aanvraag beschikbaarheid/meer informatie”.
Wilt u reserveren klik dan op “Reserveren”.

2-U klikt op “Ontvang een vrijblijvend voorstel”: u vult de benodigde informatie in (welke streek wilt u verblijven, hoeveel personen, periode etcetera) en wij stellen vrijblijvend een of meerdere prachtige verblijven aan u voor.  

3-U klikt op “Snelzoek functie accommodaties”: vul de benodigde informatie in en u krijgt de geselecteerde verblijven te zien. (Hier kunt u ook op prijs zoeken!). 

Kan ik ook snel zoeken met als criteria een maximale prijs?

Dat kan! Klik op de “Snel uw ideale accommodatie vinden” en vul uw maximale prijs in.

Van wie huur ik een vakantieverblijf?

U huurt rechtstreeks van de eigenaar van de betreffende accommodatie. Servizissimo bemiddelt tussen de eigenaar van de accommodatie en de klant.

Kan ik afwijken van de reguliere zaterdag-zaterdag reservering?

De verhuurperiodes zijn tijdens het hoogseizoen over het algemeen van zaterdag tot zaterdag.
In overleg zijn andere aankomst/vertrekdagen soms ook mogelijk. Buiten het hoogseizoen is dat bijna altijd mogelijk. Laat het ons weten en wij doen graag ons best om uw wensen te realiseren.

Hoe kan ik reserveren?

Wilt u een vakantieverblijf reserveren dan kan dat eenvoudig door op de knop "reserveren" te klikken.
Ook kunt u een e-mail sturen aan info@eccoci.nl of via "contact" in het hoofdmenu. 

Voor alle verdere informatie inzake een reservering klik op:  

Vakantie in Toscane: Ruime keuze prachtige vakantie huizen in Toscane

Spreken de eigenaren van de vakantieaccommodaties alleen Italiaans?

De meeste eigenaren spreken wel Engels, Duits of Frans, zij het soms gebrekkig. Enkele eigenaren spreken slechts Italiaans maar zijn gewend om te gaan met buitenlandse bezoekers (met de meesten werken wij al een hele lange tijd samen) en communicatie is dan ook vrijwel nooit een probleem.

Reserveringskosten:

De reserveringskosten bedragen  € 15,00 per boeking. Deze dienen tegelijkertijd met de aanbetaling te worden voldaan. Bij een eventuele annulering worden deze reserveringskosten niet terugbetaald.

Wat houdt de borg in?

De borgsom moet bij aankomst worden betaald aan de eigenaar. Deze borg dient om eventuele schade te dekken en krijgt u uiteraard aan het einde van uw verblijf terug als er geen schade is ontstaan. De grootte van de borg is per verblijf verschillend.

Moet ik zelf handdoeken en beddengoed meenemen?

Beddengoed en een set handdoeken per persoon zijn bij uw accommodatie aanwezig, tenzij expliciet anders aangegeven. Deze worden bij een verblijf van langer dan een week gewisseld. Vele accommodaties beschikken echter over een zwembad. Wij adviseren u dan ook altijd extra (bad)handdoeken mee te nemen. 

Hoe is de schoonmaak geregeld?

Alle accommodaties worden schoon aan u overgedragen. Eindschoonmaak is in de  prijs inbegrepen tenzij anders vermeld. Mocht u tussentijds een schoonmaak wensen dan kan dit in overleg met de eigenaar geregeld worden tegen een vooraf bepaalde vergoeding.

Mag ik mijn huisdier meenemen?

Indien anders aangegeven zijn huisdieren niet toegestaan. Soms worden er extra kosten berekend. Vraag het ons. 

Duidelijkheid over het zwembad.

De periode dat de zwembaden zijn geopend is verschillend van verblijf tot verblijf en uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden. Normaal gesproken zijn deze geopend van begin juni tot half september.
Wilt u er zeker van zijn dat de zwembaden toegankelijk zijn vraag dit dan nadrukkelijk bij Servizissimo of bij de eigenaar na.
Bij sommige accommodaties kan het zijn dat vanwege wettelijk voorschriften en uit hygiënisch oogpunt het dragen van een badmuts verplicht is. 
Minderjarigen moeten te allen tijde worden begeleid door hun ouders of andere volwassenen met ouderlijk gezag die voor hen verantwoordelijk zijn.

Hoe werken de annuleringsvoorwaarden van Servizissimo?

De annuleringsvoorwaarden kunt u lezen als u op de volgende link klikt: https://www.vakantieintoscane.com/voorwaarden/.

Deze voorwaarden worden u bij uw boeking via e-mail en later nogmaals als onderdeel van het informatiepakket toegestuurd.

Lidmaatschap ANVR?

Voor het lidmaatschap van de ANVR komen helaas slechts bedrijven in aanmerking die in Nederland gevestigd zijn.

Is het verstandig om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten?

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan altijd iets gebeuren waardoor u uw vakantie uit- of af moet stellen of moet onderbreken. Dit feit alleen zou al vervelend genoeg zijn.
Als u een verzekering heeft afgesloten bent u in ieder geval voor de financiële gevolgen afgedekt. Indien u klikt op de volgende link ziet u een paar verzekeringsmaatschappijen waar onze klanten en wijzelf goede ervaringen mee hebben:   https://www.vakantieintoscane.com/annuleringsverzekering

Waar kan ik terecht als ik vragen, opmerkingen of klachten heb tijdens mijn verblijf in Italië?

Servizissimo zal zich voor 100% inzetten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Bij onvolkomenheden of klachten verzoeken wij u eerst de eigenaar te contacteren; is er binnen redelijke tijd niets gedaan om uw klacht te verhelpen dan verzoeken wij u met ons contact op te nemen.
Ook eventuele opmerkingen die een verbetering zouden kunnen opleveren horen wij graag van u. Zo kunnen we onze service nog verder verbeteren.

Servizissimo wijst er met nadruk op dat alle op deze website gepresenteerde accommodaties zelfstandig werken.
Servizissimo is bemiddelaar tussen klant en het betreffende verblijf en staat ook tijdens de vakantie graag voor haar klanten klaar. Verantwoordelijkheid tijdens een verblijf in een van de op deze website gepresenteerde accomodaties wijst Servizissimo echter af.

Bij de ontwikkeling en het onderhoud van deze website is door ons uiterste zorg besteed aan betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Fouten en onjuistheden kunnen niet altijd worden voorkomen.
Servizissimo acht zich niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen we, zodra we een fout of een onjuistheid bemerken, deze onmiddellijk corrigeren.
Wij zijn een klein familiebedrijf, uw welzijn en tevredenheid is erg belangrijk voor ons en we zullen dan ook altijd ons uiterste best doen om u te helpen.

Nog andere vragen?

Neem contact met ons op via info@eccoci.nl of bel/whatsapp met het volgende telefoonnummer: 0039-347-0914798.