zoek uw accommodatie een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu

z: Appartement in Landhuis bij Prato-Florence

Aanvraag beschikbaarheid/meer infoReserveren

Rustige locatie, mooi app. privé terras, zwembad, grote tuin, mooie uitzichten.

Wij verhuren vakantieaccommodaties in Toscane. Om u het appartement bij Prato-Florence goed te kunnen laten zien maken wij daarom gebruik van onze website: www.vakantieintoscane.com. Als u geinteresseerd bent in het appartement dan kunt u rechtstreeks met ons contact op nemen via deze website of e-mailen via pietenrianne@gmail.com.

Aan de voet van de Toscaanse heuvels, die langzaam omhoog lopen naar de Apennijnen, bevindt zich Landhuis Libera op een zeer bevoorrechte plek. Met 10 minuten bent u van hier zowel in Pistoia als in Prato, terwijl Florence en Lucca binnen een half uur te bereiken zijn.

Het geheel in elegante stijl gerenoveerde landhuis biedt prachtige vergezichten over de gehele vallei waarin de river de Arno stroomt. Het heeft een grote tuin met olijfboomgaard waarin zich diverse zitjes voor de gasten bevinden en biedt een heerlijk zwembad omgegeven door ligbedden waar vandaan u opnieuw een prachtig uitzicht heeft.

Het appartement bereikt u via een korte natuurstenen buitentrap en bestaat uit een ruime zitkamer met complete keukenhoek, een grote slaapkamer en een zeer comfortabele badkamer. In de woonkamer vindt u een smeedijzeren trap die u naar een vide voert waar u 2 één-persoonsbedden aantreft. De grote divan in de woonkamer kan daarnaast, indien gewenst, nog gemakkelijk omgetoverd worden in een extra twee-persoonsbed. (Voor meer informatie klik rechtsboven).

Het appartement heeft een privé terras met tuinmeubelen direct bij de ingang. Daarnaast kunt u natuurlijk op het gehele privé terrein van ruim 2 hectare verblijven waar u wenst.

Het is regelmatig mogelijk te genieten van een zelf vervaardigde Toscaanse maaltijd. U mag zelf uw groenten plukken uit de prachtige 'orto' ( groententuin).

Het landhuis is een intieme accommodatie en biedt naast het genoemde appartement nog slechts één ander appartement dat geheel geschikt is voor gehandicaten en begeleiding (heeft u hierin interesse laat het ons dan even weten) en 2 fraaie B&B kamers op de eerste etage. Een verblijf hier is dan ook zeer geschikt voor diegenen die na een dagbezoek aan een van de attracties van Toscane 's avonds willen verblijven in een oase van rust. Het Landhuis is een kwaliteits verblijf op een kwaliteits plek.
Kijk voor meer informatie over de bezienswaardigheden hier ook eens naar het menu "Info Toscane" op de homepage.

Voor een meer nauwkeurige ligging klik op de laatste foto hieronder en vergroot deze.

Foto's van deze accommodatie

Voorzieningen

- Grote tuin
- WIFI-internet
- Zwembad

Prijzen van de appartementen

Appartement:

Van:Tot:Prijs per week
14/09/201909/05/2020€ 600,00
11/05/202012/09/2020€ 850,00
12/09/202008/05/2021€ 650,00
Aanvraag beschikbaarheid/meer infoReserveren