zoek uw accommodatie een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu

Villa La Fantastica 12 tot 20 pers

Aanvraag beschikbaarheid/meer infoReserveren

Privé kasteel, alle modern comfort, bordes, binnenplaats, grote tuin, privé zwembad, uitzichten,  Florence-Lucca-Pisa 45 min.

Villa La Fantastica is een uniek onderkomen waar u zich kunt voelen als een kasteelheer in Toscane. Bijzonder geschikt is La Fantastica voor een verblijf van een familie of vriendengroep in het teken van kwaliteit, rust, elegantie en genieten.

Omringd door de eigen wijngaarden, olijfbomen en de typisch Toscaanse heuvels bevindt zich Villa la Fantastica op een speciale plek. Midden in de natuur en toch slechts op 500 meter van de snelweg, zodat Florence, Lucca en Pisa allen in zeer korte tijd (30 tot 45 minuten) te bereiken zijn.

De Villa was enkele honderden jaren eigendom van een adellijke familie die het gebruikte als jachtslot. Na een jarenlange grondige restauratie heeft de huidige eigenaar er een juweeltje van gemaakt. Alle modern comfort is aanwezig, maar de grandeur, elegantie en voornaamheid van de vervlogen eeuwen zijn nog overal zichtbaar en tastbaar aanwezig. 

Villa La Fantastica beschikt op elk van de 3 etages over een elegante salon, elk fraai ingericht en gedecoreerd. Een prachtige eetzaal met muurschilderingen en mooi uitzicht over de landerijen bevindt zich op de eerste etage. Een zeer grote, professioneel uitgeruste keuken met alle gewenste apparatuur staat op de begane grond ter beschikking. De villa beschikt over 2 grote suites, elk met en-suite badkamer, 5 ruime slaapkamers, elk met en suite badkamer en op verzoek kan een salon omgetoverd worden tot nog een extra slaapkamer.  Op elke etage bevinden zich daarnaast nog kleinere intieme salons.

De inrichting is elegant en uitgevoerd met oog voor detail met talrijke originle schilderijen en decoraties. De prachtige hal, de zeer brede natuurstenen trap, de open haarden, alles verspreidt een sfeer van intimiteit, en kwaliteit. 

De Villa beschikt daarnaast aan de voorzijde over een fraaie in Italiaanse stijl ontworpen tuin, een groot bordes, een binnenplaats en een ruime tuin aan de achterzijde. Een groot privé zwembad (12x6 meter) met ligweide, ligbedden en parasols is geopend van mei tot oktober.

Op de begane grond beschikt La Fantastica over een intieme kleine eigen kapel zodat het zelfs mogelijk is hier te trouwen op een unieke, romantische wijze. Het maximum aantal gasten in de villa kan 20 bedragen. Het is mogelijk vlakbij (50 meter) een extra 2-persoons huisje te huren en op 250 meter staat (van de zelfde eigenaar) zelfs een gehele agriturismo (tot 28 personen) ter beschikking. 

Extra's: In de tuin staan op diverse plekken tafels en stoelen, er staat een bbq ter beschikking . Wi-Fi internet is aanwezig (door de dikke muren niet op elke plek in de villa). In een salon op de begane grond staat een tv- met satelliet kanalen. Wasmachine is aanwezig. In de prijs is 2 uur per dag de service van een huishoudster begrepen. Tegen betaling kan deze service uitgebreid worden. Een chef kan maaltijden bereiden. Op verzoek kunnen thema diners georganiseerd worden. Een wijnproeverij kan verzorgd worden. De mogelijkheden zijn talrijk, neem voor speciale wensen contact met ons op.

Vila la Fantastica ligt op 500 meter van de A11 snelweg Florence-Lucca-Pisa. Alle drie de steden zijn dan ook snel te bereiken. Ook een spoorwegstation bevindt zich op 800 meter. Hier kunt u de trein naar Florence of Lucca nemen. Winkel, bar, restaurant op 5 minuten. De baden van Montecatini Terme treft u op 15 minuten. Talloze prachtige middeleeuwse stadjes en dorpjes bevinden zich in de onmiddelijke omgeving. Prato en Pistoia met mooie middeleeuwse centra bereikt u in korte tijd. U kunt direct vanuit de Villa mooie wandelingen maken.
Kijk voor meer informatie over de bezienswaardigheden hier ook eens naar het menu "Info Toscane" op de homepage.

Voor een meer nauwkeurige ligging klik op de laatste foto hieronder en vergroot deze.

Foto's van deze accommodatie

Voorzieningen

- Aanschaf typische producten
- Af en toe gezamelijke maaltijden
- Af en toe Toscaanse maaltijden
- Barbecue
- Grote tuin
- Huisdieren in overleg toegestaan
- Kookcursus
- Paardrij-mogelijkheden
- Proeverij typische producten
- Wandelroutes
- Wasmachine
- Wasmachine (soms gemeenschappelijk)
- WIFI-internet
- Wijnproeverij
- Zwembad

Prijzen van de appartementen

Appartement: Begane grond: foto's

Van:Tot:Prijs per week
01/01/202418/05€ 4160,00
18/0515/06€ 5165,00
15/0631/08€ 5675,00
31/0821/09€ 4665,00
Evt verwarmingskosten Euro 4,00 m3.
Aanvraag beschikbaarheid/meer infoReserveren