zoek uw accommodatie een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu

Castello Romantico 12 pers

Aanvraag beschikbaarheid/meer infoReserveren

Uit de 11e eeuw stammend kasteel, met toren, een prachtige tuin, formidabele uitzichten, een uniek binnen-buiten zwembad, 200 ha wijnvelden en olijfboomgaarden.

Als u zich wilt voelen als een kasteelheer of dame of met uw familie iets extra's te vieren heeft en daarvoor die zeer speciale accommodatie zoekt, dan is Castello Romantico de ultieme oplossing.

Castello Romantico, een uit de 11e eeuw stammend kasteel, compleet met toren, een prachtige tuin, formidabele uitzichten, een uniek binnen-buiten zwembad, omgeven door 200 ha eigen wijnvelden en olijfboomgaarden, in de Chianti streek op 20 km van Florence is werkelijk een droom verblijf.

Het kasteel met de daar omheen liggende bijgebouwen bevindt zich op een dominante positie boven op een heuvel op circa 400 meter boven de zeespiegel en is door de adellijke familie die eigenaar is, onlangs geheel gerestaureerd. Het gehele kasteel is ingericht met antieke meubels en verzorgd met oog voor detail. Buiten vindt u een goed onderhouden grote in Italiaanse stijl ontwordpen tuin en het unieke zwembad dat deels gebouwd is in de antieke citroenserres en deels onoverdekt is.

Het kasteel biedt op de begane grond een grote salon met romantische openhaard, een eetzaal, een grote salon met tv, divans, boeken en spelletjes en een toilet. Op de eerste etage treft u een koninklijke suite met en-suite badkamer met douche en aparte badkamer met bad, 2 twee-persoons slaapkamers en een douche met hydromassage. Op de tweede etage vindt u opnieuw een prachtige suite met en-suite badkamer met bad, 2 twee-persoons slaapkamers, een grote badkamer met bad, een aparte studio, een ruimte met wasmachine. Op de derde etage tenslotte vindt u een zeer grote biljart-kamer met tv. 

De keuken van het kasteel beschikt over een afwasmachine en magnetron. Er is (gratis) Wi-Fi internet aanwezig. Bij het zwembad vindt u een aparte kleedruimte met douche en toilet. Het is mogelijk een kookcursus te volgen, een kok aan huis te laten komen, een babysiter te reserveren en er kan bedienend personeel aangevraagd worden. Niet inbegrepen in de kosten zijn het verbruik van gas en telefoon.     

Wilt u de beschikbaarheid of meer informatie aanvragen klik dan aub rechts op de interieurfoto's en vervolgens onder de prijzen op 'Aanvraag beschikbaarheid en/of prijzen'.  

Voor een meer nauwkeurige ligging klik op de laatste foto hieronder en vergroot deze.

Foto's van deze accommodatie

Voorzieningen

- Aanschaf typische producten
- Af en toe gezamelijke maaltijden
- Grote tuin
- Proeverij typische producten
- Wandelroutes
- Wasmachine (soms gemeenschappelijk)
- WIFI-internet
- Wijnproeverij
- Zwembad

Prijzen van de appartementen

Appartement: Meer interieurfoto's

Van:Tot:Prijs per week
01/01 en 27/0930/05 en 19/12€ 6500,00
30/05 en 29/0827/06 en 26/09€ 7250,00
27/0629/08€ 8000,00
Pasen is midden-seizoen€ 0,00
Aanvraag beschikbaarheid/meer infoReserveren