InstagramDeze pagina afdrukken

DIRECT NAAR DE ACCOMMODATIES

Toscane Vakantie:
Toscane is een prachtig vakantiegebied en van een ongekende schoonheid.
De landschappen met cipressen, de heuvels met kloosters, kastelen, middeleeuwse dorpen en steden, kunst en cultuur van een ongekend hoog nivo, een heerlijke Toscaanse, Italiaanse en internationale keuken en vele kwaliteitswijnen.
Een vakantiebestemming om van te dromen.

Toscane vakantiehuizen, villa’s en appartementen:
Sinds 2002 wonen wij in Italië en zijn dus goed thuis in Toscane. Tijdens onze verkenningstochten van noord naar zuid en oost naar west ontdekten we prachtige accommodaties, sommige echte juweeltjes, complete kastelen, vakantiehuizen met zwembad en romantische appartementen op de mooiste plekjes, waar vandaan prachtige steden als Florence-Lucca-Pisa-Volterra-Siena en Arezzo goed te bereiken zijn.  

Service:
Wij bieden u een persoonlijke service, u heeft altijd direct contact met Rianne of Peter.
Wij speken vloeiend Italiaans, kennen alle accommodaties en hun eigenaren vanzelfsprekend goed en staan ook tijdens uw verblijf in Italië graag voor u klaar.

Wij wensen u veel voorplezier bij het uitzoeken van het voor u perfecte vakantiehuis of appartement voor uw vakantie in Toscane en als u nog extra informatie nodig heeft, aarzel dan niet, maar neem direct contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Eccoci (letterlijk vertaald 'hier zijn we'),

Rianne Bouw en Peter Verberkt 
info@eccoci.nl
info@vakantieintoscane.com

Tel: +39-347-0914798 whatsappkl


Accommodatie van de week
Vakantiehuis van de week in Toscane: Tenuta Giannini 4,5 pers

Tenuta Giannini 4,5 pers

Tenuta (landgoed), 3 appartementen, alle begane grond, elk eigen buiten, privacy, groot zwembad, uitzichten, centrale ligging.

In de heuvels niet ver ten oosten van Pisa bevindt zic...

By Centro Informatica & Active-Bits